Open Tribune Dagen

Open Tribune Dagen in het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen

Jaarlijks organiseert Turnen Topsport Noord Open Tribune Dagen. Deze speciale dagen staan volop in het teken van onze turntoppers, en is geschikt voor alle leeftijden.

Toeschouwers kunnen zelf kiezen welk programma ze volgen. Er kan getraind worden onder begeleiding van onze turntoppers en coaches in het Epke Zonderland Turncentrum. Daarnaast kan men kennis maken met onze turntoppers door middel van een uniek handtekening en fotomoment. Tot slot eindigt de dag met het bewonderen van de turntraining vanaf de tribune. 

Onze speaker maakt de dag informatief en interactief. Een geweldige ervaring voor alle turnfans die u dus niet mag missen!

De opbrengsten van de Open Tribune Dagen gaan volledig naar het opleidingsprogramma van turnen dames en turnen heren van Turnen Topsport Noord.

Door het grote succes van de vorige Open Tribune Dagen, en de vele aanvragen, volgt er mogelijk nog een 2e Open Tribune Dag in het eerste half jaar van 2018. Dit is mede afhankelijk van de planning en de kalender van onze turntoppers.

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke en Sanne er uit ziet? En nieuwsgierig naar de andere turntoppers van Turnen Topsport Noord?

Kom dan langs op de Open Tribune Dagen in het Epke Zonderland Turncentrum en hou onze social media en deze website in de gaten voor meer informatie!

Sponsoren & Partners

Copyright Turncentrum Sportstad Heerenveen 2012 © | Ontwerp & Ontwikkeling: BARTVANDERHOEVEN.NL